B.I.G. Analyse

Human Resources is in bijna ieder bedrijf één van de grootste kostenposten. Werkgevers zijn niet alleen flinke bedragen kwijt aan loon, maar ook aan de loonpremies die hierover betaald moeten worden. Dit gaat allemaal ten koste van de winst. Echter, de kans is groot dat u op dit moment te veel loonpremies betaalt.

Bel ons

De sociale wetgeving bestaat uit allerlei regels en uitzonderingen die werkgevers tegemoetkomen, maar deze zijn zo complex dat de meeste bedrijven hier weinig mee doen. Dat betekent dat u over de laatste vijf jaar misschien wel een paar duizend euro hebt laten liggen. De experts van Value2u kunnen dit bedrag voor u terughalen. Met onze B.I.G. Analyse doen wij uitvoerig onderzoek naar uw loonadministratie en halen wij teveel betaalde bedragen terug, direct op uw rekening. Dit alles doen wij op no cure no pay basis. Heeft u geen resultaat? Dan heeft u ook geen kosten.

HOE?

Onze geavanceerde B.I.G. Tool screent op alle mogelijke elementen op het vlak van loongerelateerde premies en subsidies. Het gaat hier om meer dan 500 looncomponenten en ruim 150 soorten subsidies. Wij kunnen tot 5 jaar terug controleren of u een te hoog bedrag aan premies heeft afgedragen en of u recht heeft op loonsubsidies.

Onze onderzoekers hebben ruime ervaring en kennen de route binnen de complexe sociale wetgeving. Zij helpen u graag alles op een rij te zetten, om zo potentiële inefficiënties te belichten. Daarnaast helpen we met het indienen van bezwaren bij de belastingdienst en het digitaal doorvoeren van correcties in de salarisadministratie.

Value2u in het kort 

  • No cure no pay

  • Besparen op loonkosten

  • Premiebesparing

  • Erkend adviesbureau

  • ISO Gecertificeerd

No cure no pay

De werkwijze van Value2u is gebaseerd op het no cure no pay-principe. Dit houdt in dat wij alleen factureren indien wij daadwerkelijk kosten terugverdienen voor uw bedrijf. Heeft u geen recht op teruggaaf? Dan sturen wij ook géén factuur. Zo loopt u geen risico.

Wilt u meer weten? Bel of mail:
T: 010 268 7018
info@value2u.nl

B.I.G. Analyse starten:

    Loonheffingsnummer opvragen bij accountant/salarisadministrateur JaNee

    Ik ga akkoord met de bovengenoemde overeenkomst van opdracht voor de B.I.G. Analyse en met de Machtiging.