H.E.N. Module

hen-icon-s

In de afgelopen 7 jaar hebben wij tijdens het uitvoeren van de B.I.G. Analyses een aantal zaken opgemerkt. We zien namelijk dat bedrijven de achterdeur te ver open hebben staan. Het verloop onder de medewerkers is groot. De verloopcijfers geven daar een duidelijke indicatie van. Ook zien we dat bedrijven moeite hebben om goed personeel binnen te halen, te behouden en te blijven prikkelen.

 

Goede krachten gaan vaak verder met de beoogde loopbaan en zijn dan opzoek naar nieuwe uitdagingen en en verdiensten. Vanuit onze betrokkenheid zijn wij gaan gaan nadenken hoe wij werkgevers/HR daarmee kunnen ondersteunen. Daarvoor hebben wij onze eigen aanpak op het gebied van employer branding en de employee journey ontwikkeld. De H.E.N. Module (High Employee Need). Een integer en kwalitatief hoogstaande dienst waarmee werkgevers op een geloofwaardige manier hun unieke werkgeversmerk kan uitdragen.

 

Hoe 

Met de H.E.N. Module helpen wij onze klanten niet alleen om medewerkers binnen te halen. Maar, misschien zelfs belangrijker, door medewerkers binnen te houden. En dat niet door gouden bergen te beloven. Maar door de emotionele band met jouw medewerkers te versterken. Omdat je met het verhaal, de missie, waarden en de doelen van het bedrijf je een duurzame relatie opbouwt. En vervolgens gaan we het verhaal van jouw medewerkers ontwikkelen en delen. Dit genereert aandacht en waardering voor jouw medewerkers. Tenslotte borgen we de employer brand in de organisatie door middel van trainingen en workshops. 

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

contact