Konekta Group is gespecialiseerd in het uitzenden van hoogwaardig geschoold personeel in de techniek, productie, logistiek, bouw, industrie, scheepsbouw, land- en tuinbouw en petrochemie. De medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen die van aanpakken weten en met liefde hun vak uitoefenen.

Via een relatie zijn wij in contact gekomen met Bruce Kalloe. De reden waarom wij met Value in zee zijn gegaan heeft te maken met de ‘no bullshit’ mentaliteit van Value2u.

Deze mentaliteit kwam tot uiting tijdens de B.I.G. analyse van Value2u. Het team van Value2u heeft ontzettend nauw samengewerkt met onze financiële en HR-afdeling. De analyse heeft vanuit onze kant nauwelijks inspanning gekost.
Value2u heeft het complete traject verzorgd: van stukken verzamelen, tot de gesprekken met de belastingdienst om de te veel betaalde gelden terug te vorderen.

C.I.P. Module
Uiteraard willen wij niet meer met terugwerkende kracht geld laten liggen en verzorgt Value2u daarom nu ieder kwartaal een controle. Er komt een consultant langs die onze complete administratie uitleest en vervolgens aan de slag gaat. Wij blijven ons positief verbazen over de toevoeging van Value2u.

Iedere werkgever zou gebruik moeten maken van de diensten van Value2u. Jouw werkgeverslasten zijn immers de grootste lasten binnen je organisatie.

Ik zeg dan ook in dit soort situaties:
Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet.

Jarka Dadokova
Owner | Konekta Group

Logo Konekta

 

Jarka Dadokova
Owner | Konekta Group