“Pro.Konak is een uitzendbureau dat personeel levert in de agrarische sector. Een klant van ons had bij Value2u een B.I.G. Analyse laten uitvoeren en was zeer te spreken over het bedrijf en het resultaat. Vandaar dat wij ook met Value2u contact hebben gezocht. Er was vanaf de eerste ontmoeting al een goede klik. Daarom hebben we toen besloten met Value2u in zee te gaan. De hoop en verwachting was dat Value2u nog wel een mooi voordeel voor ons zou kunnen behalen, maar hoeveel dit precies zou worden was nog onduidelijk.

 

Onze ervaring met Value2u is zeer positief. Dat zit hem zowel in het resultaat als de mensen. Ten eerste hebben we uiteindelijk een buitengewoon bedrag kunnen terugontvangen van de Belastingdienst. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. Verder werken de consultants van Value2u erg prettig. Ze zijn zeer kundig en doelgericht. Ze weten precies wat ze nodig hebben en blijven zoeken en navragen totdat alles compleet is. Ook zijn ze altijd netjes en beleefd en geven snel en duidelijk antwoord op vragen of mail.

 

Ik zou Value2u zeker ook aan andere werkgevers aanbevelen. De vakkundigheid en snelheid waarmee alles geregeld werd is perfect. Niemand op ons kantoor heeft er last van gehad toen zij hier hun analyse uitvoerde. En natuurlijk heeft het flink wat geld opgeleverd.”

Logo Pro.Konak

 

Theo Zonneveld

Pro.Konak B.V.