Wat is je ervaring met Value2u?

Via een connectie ben ik in contact gekomen met Bruce van Value2u. De eerste kennismaking bij ons op kantoor was heel prettig. De uitleg was heel duidelijk en je kon merken dat hij over veel kennis beschikt terwijl dit toch soms lastige materie is. Nadat hij alles had uitgelegd, heeft hij zelf de benodigde gegevens verzameld en de betreffende instanties aangeschreven. Alles heeft Value2u uit handen genomen. Uiteindelijk heeft Value2u voor ons nog flink wat geld kunnen terughalen. Daar zijn we heel blij mee!

Wat waren je verwachtingen voordat je met de B.I.G. Analyse startte?

Ik verwachtte dat ik alle gegevens zelf zou moeten aanleveren bij Value2u en dat ze vervolgens de instanties zouden gaan aanschrijven. Maar Value2u heeft zoveel expertise met allerlei verloningsprogramma’s dat zij zelf in staat zijn de benodigde gegevens uit Easyflex te filteren. Daarbij houden de medewerkers van Value2u continu contact met je over de vorderingen die ze maken.

Zou je Value2u aan anderen aanbevelen?

Zeker, ze werken heel transparant en de communicatie is heel goed. Daarnaast merk je dat ze specialisten binnen boord hebben die van de hoed en rand weten.

Logo Jaroflex

 

Jacco van der Wel

Directeur Jaroflex B.V.