“Rojo Steigerbouw is een landelijk opererend steigerbouwbedrijf met twee vestigingen; één in Delft en één in Swifterbant. Als directeur ben ik regelmatig bij diverse netwerkevenementen aanwezig. Ik kwam Suzanne Hordijk tegen op een business event in Rotterdam en zij heeft Value2u bij mij geïntroduceerd. De overtuigingskracht van Suzanne heeft mij vervolgens doen besluiten de samenwerking aan te gaan. Zij heeft mij ervan bewust gemaakt dat er toch nog geld te halen viel, ondanks het feit dat er al eerder een dergelijk bedrijf bij ons onderzoek heeft gedaan. Tot mijn verbazing heeft Value2u inderdaad waargemaakt wat zij beloofd hebben.

Wij hebben, tegen onze eigen verwachting in, toch een mooi bedrag teruggekregen.  Tijdens het traject heeft Riemer Bovet, onze persoonlijke consultant bij Value2u, ons volledig ontzorgd en was de communicatie optimaal.

Elk bedrijf dat morgen geld terug kan krijgen van de Belastingdienst, gemeente of UWV heeft hier zeker baat bij. Ik raad iedereen aan Value2u hiervoor in te zetten.”

Fred Enterman

Directeur Rojo Steigerbouw B.V.