Eerder dit jaar is de Amsterdamse horecagroep IQ Creative samen met Value2u een B.I.G. Analyse gestart. Deze horecaondernemers runnen verschillende hospitality-concepten in de regio, waaronder ook het razend populaire restaurant Supperclub.

“Wij leerden Value2u kennen via een collega horecaondernemer die met hen een zeer positieve ervaring had. Op zijn aanraden zijn wij met Bruce en Riemer in contact gekomen en hebben een afspraak ingepland. Als eigenaar van ondertussen 12 horecagelegenheden en met meer dan 300 werknemers zijn lonen een grote kostenpost. Flinke besparingen op deze post leken ons dus ook wel aantrekkelijk, maar toch ook te mooi om waar te zijn. Het no cure no pay beleid van Value2u en de positieve ervaringen van collega’s hebben ons overtuigd om de stap te wagen.

Hoewel de analyse nog volop in gang is zijn wij nu al zeer enthousiast over de resultaten. Het is duidelijk te zien dat de consultants van Value2u expertise hebben, maar daarnaast ontzorgen zij ons als werkgever volledig. Vanaf het verzamelen van de benodigde informatie uit het salarispakket tot de analyses zelf en verdiepend onderzoek, alles wordt (zo nodig bij ons op locatie) geregeld. Value2u heeft voor ons nu al optimaal gebruik gemaakt om voordeel te halen uit de wet en regelgeving m.b.t. het terugvorderen van loonbelastingen. De resultaten tot nu toe zijn boven verwachting. Wij zijn zeker tevreden met Value2u en gaan met veel plezier door met de huidige samenwerking.”

Ik zou Value2u aan iedere werkgever aanraden, groot of klein. Het kost geen tijd, geen geld, en het kan zomaar wat opleveren!”

– Marc Rutjens
Director of Operations, HR & Finance

Logo IQ Creative