Via relatie zijn wij in contact gekomen met Value2u. Toen wij hoorden over de diensten en de B.I.G. Analyse waren wij sceptisch, maar de passie en expertise die Bruce uitstraalde heeft ons doen overtuigen toch het gesprek aan te gaan. Na dit gesprek hebben we besloten met de analyse te starten, het was immers toch no cure no pay. We hadden weinig verwachtingen en waren benieuwd of er iets uit zou komen.

Het uitvoeren van een B.I.G. Analyse was een zeer positieve ervaring. De consultants van Value2u zijn deskundig en de samenwerking was erg prettig. Value2u heeft al het werk uit handen genomen. Onze persoonlijke consultant heeft zelf de benodigde informatie verzameld en hield ons regelmatig op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Zo is de B.I.G. Analyse echt no cure no pay. Tijd is immers ook geld…

Uiteindelijk hebben wij een waanzinnig resultaat behaald. Ik zou daarom iedere werkgever aanraden om met Value2u in zee te gaan. De consultants van Value2u zijn experts op het gebied van sociale zekerheid en zonder hun hulp hadden wij nooit zoveel voordeel kunnen vinden. Een B.I.G. Analyse is dus voor iedere werkgever zeker het proberen waard!”

Logo Jaroflex

Arie Kool

Financieel Directeur Laurens Groep B.V.