In ons allereerste gesprek met Value2u kwam naar voren dat we te maken hadden met een professioneel en deskundig team met consultants die weten waar ze over praten. Vandaar dat wij ervoor kozen om een B.I.G. Analyse te laten uitvoeren. Op basis van no-cure-no-pay werd een overeenkomst opgemaakt.

Het contact met het team was heel prettig, open, en to-the-point. Het gehele proces heeft ons minimale tijd en moeite gekost. Wij hoefden slechts een paar vragen te beantwoorden en toegang te geven tot de juiste informatie. Alle stukken werden door Value2u zelf verzameld. Vervolgens gingen zij aan de slag om alle premiepercentages te checken.

Enkele weken later nam Value2u weer contact op en werden de bevindingen besproken. Er kwam naar voren dat alles al correct en optimaal toegepast is. Conform afspraak kregen wij ook geen factuur opgestuurd. Ook al verdient Value2u dus niets, onze ervaring is dat zo’n check zeker de moeite waard is. Wij zijn zeer tevreden over Value2u en bevelen hen dan ook van harte aan!

Logo Ulstein

Alwin Hendriks

Manager Finance & HR
Ulstein Design & Solutions