Value2u van business naar IT, anno 2021.

Wat vandaag hip, revolutionair en geavanceerd is, kan over een paar maanden alweer achterhaald zijn. Voor een jonge, groeiende en dynamische omgeving als Value2u is het daarom verstandig om te bewegen in kleine stapjes met regelmatig een evaluatie en koers corrigerende ingrepen.

Business en IT alignment is het proces van besturen en beheersen van de IT inrichting om continu in overeenstemming te zijn met de business. Bij een snel groeiende en veranderende organisatie, is dit nogal een uitdaging. Iedereen kent dit wel; we willen van alles, we hebben van alles nodig, alles lijkt leuk.  Al deze opties en keuzes kunnen zorgen voor (te) veel brainstormen, besluiteloze meetings en dus stagnering. Regelmatige alignment, koers verandering en werken in korte sprints zijn daarom enorm belangrijk.

Eetbare Olifant; Een groot project wordt vaak gezien als een monster (olifant). Hoe eet je een olifant op? Dagelijkse een paar kleine stukken..

Vaak worden digitale producten ontwikkeld en vervolgens gekoppeld aan een dienst. Met veel enthousiasme en blijdschap kan ik zeggen dat wij hier het tegenoverstelde van hebben; wij hebben een succesvolle en bewezen dienstverlening (consultancy) als product.  Deze breiden wij nu uit met eigen digitale tools en producten om efficiëntie te verhogen en de dienstverlening te verbeteren, versnellen en te ondersteunen.

Voor vele organisaties, zo ook voor Value2u,  is data niet alleen het nieuwe goud, maar ook het smeermiddel waar onze processen op draaien; Inzicht, analyse, aanpak en resultaat. Het doel is om dit ook aan onze klanten aan te bieden voor een prettige ‘Customer Journey’.

Vinesh Gopie | Manager IT – Value2u