VALUE2U.GRIP

Human Resources is in bijna ieder bedrijf één van de grootste kostenposten. Werkgevers zijn niet alleen flinke bedragen kwijt aan loon, maar ook aan de loonpremies die hierover betaald moeten worden. Dit gaat allemaal ten koste van de winst. Echter, de kans is groot dat u op dit moment te veel loonpremies betaalt en subsidies onbenut laat.

Bel ons

De sociale wetgeving bestaat uit allerlei regels en uitzonderingen die werkgevers tegemoetkomen, maar deze zijn zo complex dat de meeste bedrijven hier weinig mee doen. Dat betekent dat u misschien over de laatste vijf jaar en richting de toekomst wel duizenden euro’s laat liggen. De experts van Value2u kunnen dit bedrag voor u terughalen en faciliteren. Met onze VALUE2U.GRIP doen wij uitvoerig onderzoek naar uw loonadministratie en halen wij teveel betaalde bedragen terug en faciliteren wij uw toekomstige voordelen.

HOE?

Onze geavanceerde B.I.G. Tool screent op alle mogelijke elementen op het vlak van loongerelateerde premies en subsidies. Het gaat hier om meer dan 500 looncomponenten en ruim 150 soorten subsidies.

Onze consultants hebben ruime ervaring en kennen de route binnen de complexe sociale wetgeving. Zij helpen u graag alles op een rij te zetten, om zo potentiële inefficiënties te belichten. Daarnaast helpen we met het indienen van bezwaren bij de belastingdienst en het digitaal doorvoeren van correcties in de salarisadministratie.

Value2u in het kort 

  • GRIP

  • Besparen op loonkosten

  • Premiebesparing

  • Erkend adviesbureau

  • ISO Gecertificeerd

De werkwijze van Value2u is gebaseerd op een vast tarief pr maand. Dit houdt in dat u verzekerd bent van GRIP OP WERKGEVERSVOORDELEN!

Wilt u meer weten? Bel of mail:
T: 010 268 7018
info@value2u.nl