Amsterdam, 17 mei 2022 – Value2U en Visma | Youserve hebben een partnerovereenkomst gesloten. Door dit partnership krijgen klanten van Visma | YouServe de mogelijkheid om inzicht te krijgen in alle regelingen en subsidies waar de organisatie recht op heeft. Dit biedt YouServe-klanten de mogelijkheden om veel geld terug te vorderen en te besparen.

Bruce Kalloe, oprichter Value2U: “Werkgevers zijn niet altijd op de hoogte van alle mogelijke regelingen en subsidies die er bestaan voor organisaties. De overheid onderscheidt op dit moment al meer dan 180 situaties waarbij organisaties aanspraak kunnen maken op extra vergoedingen. En deze regelingen wijzigen continu. Het is mogelijk om veel geld te besparen door slim gebruik te maken van fiscale regelingen. Uit de statistieken van de afgelopen 5 jaar zien we dat organisaties met meer dan 100 medewerkers een slagingskans van 97% hebben om gelden terug te vorderen. Door de samenwerking helpen we de klanten van Visma | YouServe met het terugvorderen van premies en aanvragen van subsidies tot wel 5 jaar terug.”

Kevin Martens, Portfolio Manager bij Visma | YouServe: “We zijn heel blij met de samenwerking met Value2U. De software die zij hebben wordt gematcht met de data uit onze HR-/ en payroll-software. Geavanceerde algoritmes gaan na welke premies en subsidies interessant zijn voor onze klanten om gebruik van te maken. Deze dienstverlening levert echt iets op voor onze klanten. En daar gaat het bij een goed partnership bij ons om. Wij zoeken altijd samenwerkingen waarmee we HR-afdelingen werkelijk ontzorgen. De slimme dienstverlening van Value2U past precies in deze filosofie.”

Bruce Kalloe: “De samenwerking die we hebben, is niet alleen interessant voor de klanten van Visma | YouServe. Het is ook interessant voor de klanten van Value2U. Visma | YouServe vertelt dat, waar andere leveranciers stoppen bij het automatiseren van HR-processen, zij verder gaan. Inzet van software alleen lost niet alles op. Dit vind ik een heel belangrijke filosofie. Ik geloof dat Visma | YouServe als HR-dienstverlener en kennishuis veel toegevoegde waarde kan leveren voor de klanten van Value2U. Een echte win-win situatie dus.”

Auteur: Value2u Communicatie

Value2u, Visma, Youserve partnerschap